Yönetim Kurulundan Müdürlüğe Ziyaret

27.10.2023 65

23 Ekim günü yapılan genel kurulda seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu kendi arasında işbölümü yaparak görevine başladı. Yapılan görev dağılımına göre Sevim KURUKAYA Okul Aile birliği Başkanı olurken Özlem TOPÇU'da başkan yardımcısı oldu. Yönetim Kurulunda Pınar AKYILDIZ muhasip üye, Randi KİREÇÇİ sekreter, Vahide ARNUS da üye olarak görev yapacak. Yeni yönetim kurulu işbölümünden sonra ilk ziyaretini Okul Müdürlüğümüze gerçekleştirdi Başkan Sevim KURUKYAYA Müdürümüze projelerinden bahsetti. Okul Müdürümüz Caner KURU da yeni yönetimi tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.