23 Nisan Coşkusu

23.04.2024 35

Okulumuzda 23 Nisan Coşkusu bir başka yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yapılan kutlama töreni renkli anlara sahne oldu. Yurdun dört bir yöresinden halk oyunları ve birbirinden güzel ront gösterileriyle coşkunun zirveye taşındığı törende minik öğrencilerimizin yaşadıkları heyecan görülmeye değerdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende Okul Müdürü Caner KURU; çocuklarımıza öncelikle iyiyi, doğruyu, güzeli, ahlakı öğretmemiz gerektiğini vurguladı.  Konuşmalardan sonra okunan şiirler ve birbirinden güzel gösteriler izleyenlere unutulmaz saatler yaşattı. Törende 23 Nisan nedeniyle okul çapında düzenlenen resim  yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Törenin sonunda velilerimiz ve öğretmenlerimiz beraber halay çekerek bayram coşkusunu yaşadılar.

Fotoğraflar için TIKLAYINIZ.