Şampiyon 4'ler

27.02.2024 73

Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvalarında 3.Sınıflardan sonra 4. sınıflarımız da  Kaleli Yakantop Oyununda ilçe şampiyonu oldu. Böylece son üç yılda kaleli yakantop kategorsindeki ilçe üstünlüğümüz devam etti. Tüm rakiplerini mağlup ederek finale yükselen öğrencilerimiz finalde TOKİ Ertuğrul Gazi İlkokulu ile oynadı. Heyecan dolu karşılaşmanın ardından öğrencilerimiz  mutlu sona ulaştı. Takımımız böylece "Kaleli Yakantop" bölge turnuvasında ilçemizi 4. sınıflarda da temsil etme hakkı kazandı.

4. Sınıflar Yakantop Şampiyonu öğrencilerimiz ve öğretmenlerini kutluyor, ekibimize bölge turnuvasında da başarılar diliyoruz.

27-02-202427-02-2024