Miniatürk ve Rahmi Koç Keyfi

21.11.2023 89

Gezi Kulübümüz tarafından düzenlenen Miniatürk ve Rahmi Koç Müzesi gezileri renkli anlara sahne oldu.  Bol yağmurun yaşandığı soğuk günlerin ardından güneşin kendini gösterdiği günü fırsat bilen öğrencilerimiz gezerek öğrenmenin keyfini yaşadılar. Önce  Miniatürk'e giden öğrencilerimiz burada adeta Türkiye'mizin tamamını görmüş gibi oldular. Güzel ülkemizin birbirinden güzel tarihi ve turistik yerlerinin küçültülmüş örneklerini gezen öğrencilerimiz bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Öğrencilerimizin sonraki durağı ise Rahmi Koç Müzesi oldu. Öğrencilerimiz burada da adeta tarihin içinde bir yolculuk yaptılar. Öğrencilerimiz geçirdikleri kaliteli günün ardından mutlu bir şekilde otobüslerine binerek dönüş yoluna koyuldular.

Geziyle ilgili fotoğraflara ulaşmak için TIKLAYINIZ.