Cumhuriyetin 100. Yılının Büyük Coşkusu

Cumhuriyetin 100. Yılının Büyük Coşkusu

Cumhuriyetimiizin 100. Yılı için okulumuzda yapılan kutlama programı renkli anlara sahne oldu.

29.10.2023 226

Cumhuriyetimiizin 100. Yılı için okulumuzda yapılan kutlama programı renkli anlara sahne oldu. Cumhuriyet Bayramında Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutlamak için bahçemizi dolduran öğrenci ve velilerimiz heyecanlı anlara şahitlik ettiler. 

Öğrencilerimizin okul çevresini turladığı 100. Yıl Cumhuriyet yürüyüşü ile başlayan programımız saygı ve duruşu ve İstiklal Marşının ardından yapılan konuşmalar ve okunan coşku dolu şiirlerle devam etti. Programda öğrenciler adına konuşmayı Okul Öğrenci Meclisi Başkanımız İnci Fatma NAYİR yaparken öğretmenimiz Zeynep CAN da Cumhuriyetimizin 100. yılının anlam ve önemine vurgu yapan konuşmasını yaptı. Okul Müdürümüz Caner KURU da yaptığı konuşmada Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken birlik ve beraberlik içinde nice yüzyıllara ulaşma temennisinde bulundu. Programda öğrencilerimizin sergilediği birbirinden renkli gösteriler, rontlar ve halk oyunları ile coşku zirveye taşındı.

Törende ayrıca okulumuzda Cumhurşyetin 100. Yılı dolayısıyla düzenlenen şiir okuma ve resim yapma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören, okulumuzun instagram sayfasından da canlı olarak yayımlandı.

 

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu olsun. Nice 100 yıllara..

Kutlama ile ilgili fotoğraflara ulaşmak için TIKLAYINIZ.